De DIC-23112 heeft verschillende aansluitmogelijkheden aan de achterkant van het apparaat onder de rubberen afdichting.

Hier kunnen verschillende functies direct worden aangesloten.

Nummer 2.8 Reset knop

Om het apparaat te resetten, houdt u de knop ongeveer 10 seconden ingedrukt waarna de rode LED zal beginnen te knipperen.

Nummer 2.9 Belsignaal contact

Dit is een spanningsvrij, normaal open contact dat wordt gesloten wanneer de belknop wordt ingedrukt om een bedrade deurbel te bedienen.

Nummer 2.10 LAN-kabelverbinding

TD+,TD and RD-,RD+ zijn de aansluitingen voor de LAN-bekabeling.

Nummer 2.11 Stroomvoorziening

Hier moet de stekkervoeding worden aangesloten.

Nummer 2.12 Spanningsvrij contact

Dit is een normaal open contact dat wordt geactiveerd door op het slotsymbool in de app te drukken zodat het kan werken met een deurslot.

De maximale spanning is DC 12 Volt 1 Ampère.