Installatie O Connect

Stap 1

• Download eerst de app O connect, in de App Store of Google Play.

Stap 2

• Maak verbinding met het netwerk HD-XXXXX (elke deurbel heeft zijn eigen unieke netwerknaam).
  • Negeer alle berichten over "geen internet beschikbaar"  (dit is enkel om contact te maken met de camera)
  • Ga terug naar de app

Stap 3

• Selecteer '+' om een nieuwe camera/deurbel toe te voegen.
  • Selecteer "Selecteer model handmatig"
  • Selecteer "EZ connection"
  • Selecteer "Bestaand apparaat"

Stap 4

• Druk nu op 'Zoeken' en selecteer het DID-nummer dat tevoorschijn komt. Tik op het DID nummer en het zal automatisch worden ingevoerd.
  • Geef uw deurbel een naam naar keuze bij 'Systeem naam'.
  • Voer het standaard wachtwoord "123456" in.
  • Druk tenslotte op "Opslaan

Stap 4

• De deurbel zou nu 'Verbonden' moeten zeggen in de app.
  • Druk op het instellingen-symbool (tandwiel), en een tweede instellingen-symbool verschijnt in het midden van uw scherm.
  • Druk op het tweede instellingssymbool en u keert terug naar het vorige scherm, beschreven bij Stap 3.

Stap 5

• Druk op 'Geavanceerd'.
  • Voer het standaard admin-wachtwoord in: "123456" .
  • U zult gevraagd worden om het te veranderen, wijzig dit  alstublieft.
  • U ziet nu het menu Geavanceerde instellingen.
  • Selecteer Basisinstellingen

Stap 6

• Druk op WiFi Setup en selecteer het pulldown-menu om alle beschikbare WiFi-netwerken binnen bereik weer te geven.
  • Selecteer uw eigen netwerk, voer het juiste wachtwoord in en tik op 'Ok' .
    De deurbel zal nu herstarten en u keert terug in het camera overzicht.
  • Het kan enkele minuten duren voordat de deurbel weer 'Verbonden' weergeeft.
  • Uw deurbel is nu geïnstalleerd en klaar voor gebruik

Let op: Alleen 2,4GHz-netwerken worden ondersteund.