Onderdelen die in de doos zitten.

De vorm van de gong kan per model verschillen maar de koppel procedure is gelijk.

Benodigd gereedschap om de deurbel te monteren.

Waar te beginnen.

1. Haal het kapje van de deurdrukker van het bevestigingsplaatje. Doe dit door voorzichtig met een schroevendraaier in de uitsparing onderaan de deurdrukker het paletje in te drukken waardoor het kapje loskomt.
  2. Daarna plaatst u de meegeleverde knoopcel type CR2032 in de batterijhouder met de plus bovenop.
  3. Plaats het kapje terug op het bevestigingsplaatje.
  4. Plaats de ontvanger in het stopcontact. Hierna is een belgeluid te horen. Indien u een 2e ontvanger heeft herhaalt u dit.
Koppel de deurdrukker met de ontvanger door binnen 20 seconden op de knop te drukken.

Hoe selecteer ik een melodie.

Haal het kapje van de deurdrukker van bevestigingsplaatje. Doe dit door voorzichtig met een schroevendraaier in de uitsparing onderaan de deurknop het paletje in te drukken waardoor het kapje loskomt.
  1. Druk op het witte kleine knopje aan de binnenzijde van de deurdrukker. U hoort dan de eerste melodie.
  2. Door nogmaals op het witte knopje te drukken hoort u de volgende melodie etc.

Hierna het kapje weer vastzetten op het bevestigingsplaatje.

Hoe bevestig ik de deurdrukker.

1. Bevestiging circa 1,5 meter hoog.
  2. Maak de gekozen plaats vetvrij en droog.
  3. Er zijn twee manieren om de deurdrukker te bevestigen

Door middel van het bijgeleverde dubbelzijdig stickertje.

of

Door middel van de bijgeleverde schroefjes en plugjes.

Koppelen van meerdere deurdrukkers of meerdere ontvangers.

Zie ‘Waar te beginnen’.

Resetten.

1. Haal het kapje van de deurdrukker van het bevestigingsplaatje.
  2. Haal de ontvanger uit het stopcontact en plaats deze weer terug na enkele seconden.
  3. Druk op het witte knopje aan de binnenkant van de deurdrukker. U hoort dan een geluid en deurdrukker is ontkoppeld van de ontvanger.
  4. Koppel de deurdrukker met de ontvanger door binnen 20 seconden op de knop te drukken. Nu zijn ze weer gekoppeld.

Volume instellen.

Het volume kan worden ingesteld door op de knop aan de zijkant van de ontvanger te drukken.