Het is mogelijk dat de binnen- en buitenunits niet meer met elkaar communiceren, het belangrijkste is om de stroomtoevoer naar het product te controleren.

Als het probleem zich blijft voordoen, kun je proberen de apparaten opnieuw te koppelen.

1. Druk op de aan / uit-schakelaar (11) om het scherm in te schakelen.

2. Houd de knop (3) 3 seconden ingedrukt en het scherm zal "Pairing" weergeven.

3. Druk eenmaal op de CALL-knop (4) op de buitenunit

4. Houd de CALL-knop (4) op de buitenunit 10 seconden ingedrukt.

5. "Success" wordt weergegeven op de monitor om aan te geven dat het koppelen is voltooid.

6. Als de koppeling niet werkt, wordt "Mislukt" weergegeven, herhaal dan stap 2, 3 + 4 opnieuw.